Klankschalen Tonen 432
Levenslicht
Klankschalen Tonen 432
  Over 432 Hz:
Dit zijn de frequenties die door Pythagoras zijn ontdekt en worden de kosmische frequenties genoemd.
Al tijdens de 2e wereldoorlog werd een andere stemming, 440 Hz, geintroduceerd door Goebbels, de minister van Volksvoorlichting en Propaganda onder Hitler. Deze stemming blokkeert onze systemen en onze persoonlijke groei. De stemming is in 1954 over de hele wereld geaccepteerd.
Wij kiezen steeds meer voor 432 Hz, ook waar we klankschalen verkopen. Het blijkt nu dat de klankschalen van 440 Hz vaak afwijken van de juiste toon, terwijl die van 432 Hz stuk voor stuk prachtig gestemd zijn zonder afwijking. Ook dat zien we als een aanwijzing om over te stappen.
Onze eigen chakra set klankschalen, die we rond 2001 hebben aangeschaft in de VS, blijken keurig op 432 Hz te zijn gestemd. Wij waren toen helemaal nog niet bezig met deze materie, ook dit zien we als een aanwijzing.

Hier de opbouw van de op een prachtige logische manier opgebouwde Pythagorese Kosmische Frequenties:De hier gegeven waarden ontstaan door naar beneden met 2 te vermenigvuldigen (groene kolom) en naar rechts met 3 (roze rij). Let ook op het wonder van de tonen die door de kolommen worden gevormd, deze staan onder de kolommen genoteerd. Dit is een serie kwinten, waarbij de volgende toon wordt gevonden door de tussenliggende 3 tonen over te slaan.
Nog zo'n wonder: de serie kwinten wordt vervolgd door G#, de D# en de A#, wat de frequenties voor de DNA-healing completeert!
De gele waarde is natuurlijk de A=432 Hz. De blauwe waarde is praktisch gelijk aan de snelheid van het licht...Terug naar de Tonen

Terug naar Klankschalen