Klankschalen DNA chakra's
Levenslicht
Klankschalen DNA Chakra's

  Over DNA chakra's:
De halve tonen van de kristallen klankschalen, 5 zwarte toetsen van de piano, werken in het bijzonder harmoniserend op diverse hormoonklieren.
Tezamen geven deze schalen de 5 tonen in harmonie voor DNA healing.

Ais (A#): het pijnappel chakra bevindt zich direct achter de ogen in het midden van de hersenen. De pijnappelklier wordt al lang als heilig beschouwd en wordt vaak de zetel van het bewustzijn genoemd. Het pijnappel chakra activeert de energie van de pijnappelklier, die helpt bij het stimuleren van spiritueel bewustzijn en goddelijke gevoelens.
Deze chakra kan je helpen toegang te krijgen tot verborgen sferen, te communiceren met geesten en je meer in contact te voelen met je innerlijke zelf. Het wordt ook vaak geactiveerd op de reis van de lichtwerker.

Gis (G#): het Achterhoofd chakra of Cerebellum chakra, gelegen in de achterkant van het hoofd aan de basis van de schedel. Dit gebied wordt de mond van God, Jade Kussen of het Ascensie Chakra genoemd. Het was open en actief tijdens de Lemurische en Atlantische dagen en werd gesloten in de mensheid toen Atlantis viel ... Achterhoofd Magenta Chakra helpt ons om onze waarheid te spreken. Haar gave is een volledig bewuste geest om de spirituele krachten via de stem uit te drukken.
Fysiek regeert dit chakra het sympathische en parasympatische zenuwstelsel en verschillende andere automatische functies (schildklier). En het is de poortwachter van je bewustzijnsstaat. Het Cerebellum Chakra bevindt zich aan de achterkant van de nek, precies op de plek waar je nek en hoofd samenkomen. Deze Chakra staat ook bekend als de "bron van dromen" en er wordt gezegd dat het je toegang biedt tot verborgen rijken, creatieve ideeën en je zielencontract. Wanneer dit energiecentrum sterk is, manifesteert het zich als een gevoel in contact en geďnspireerd door je dromen en zelfs profetisch dromen. Het kan je ook helpen dingen te zien voor wat ze zijn, zonder oordelen van de denker te laten interfereren.

Fis (F#): het hogere hartchakra is het etherische hart, wat het gebied is waar de bedoeling vandaan komt. Sommige boeken verwijzen naar dit gebied als de thymus chakra.
Het verbindt de emoties van Goddelijke liefde, mededogen, waarheid en vergeving, met het gebied waar taal ontstaat, waardoor je vanuit je hart kunt spreken. Het hart is de plaats waar de stem het diepst in resoneert.
Het helpt je ook om de dankbaarheid en schoonheid te zien in alledaagse dingen.

Dis (D#): het Kern Ster Chakra of Hara-centrum, ook Hoge Sacrale chakra, bevindt zich boven het Sacrale of tweede Chakra, vlak bij het diafragma. Het Kern Ster Chakra vertegenwoordigt de "studie" van de ziel en het nastreven van esoterische kennis. In balans helpt deze Chakra ons om onze rol in deze wereld en ons zieledoel te begrijpen.
Hara Center (Tan Tien) - 2-1/2 inch onder de navel net boven de Sacrale Chakra, Kleur: Amber.
Het Hara Chakra verbindt iemands wil om te leven met de levensondersteunende energie van de Aarde in het Aardchakra. Kracht, levenskracht en regeneratief vermogen komen ook uit dit centrum.
Aangehaald als Hoge Sacraal en geassocieerd met de kleur amber, regeert D# onze reproductieve en creatieve energie.
In het hormoonstelsel is dit chakra verbonden met de bijnieren.

Cis (C#): het OM Chakra is de bron voor Harmonie en de hoogste uitdrukking van bewustzijn. De vibratie van OM is die van ons oorspronkelijke geluid, het geluid van toen de hele schepping begon. In resonantie komen met het geluid van OM wordt geacht om je in de zetel van je goddelijke wezen te brengen.
Kalmerende en rustgevende toon, wordt in meditaties gebruikt, de oerklank OM, brengt helderheid, een gevoel van verlichting, vreugde en ze kan je in harmonie brengen met de universele kosmische trillingen.
Is hormonaal in verbinding met seksualiteit (extase) en de geslachtsklieren.Terug naar de Tonen

Terug naar Klankschalen